Pelleskop-livet

Dokusåpa

Publicerad 2012-10-22 11:13:00 i Betty

Gårdagens lilla rulle med de nya svenska storstjärnorna Betty och Tigger.
En varning är dock på plats - soundtracket, om man så säger, är en nedra dänga att bita sig fast. Så man går och trallar och gnolar ganska fånigt ganska länge.
 
 
 
Men ni kanske inte är lagda åt det hållet? Själv går jag ständigt och småsjunger och visslar och beter mig illa. Som den gången när jag sjöng "Jag ska ta morfar med mig ut i kväll" med verklig emfas, alldeles ensam - som jag trodde... Nåja, då var det i alla fall några som blev glada och själv skrattade jag så jag trillade omkull i en snödriva.
Andra sånger som är trevliga att sjunga verkligt högt är t.ex. "I fjol så gick jag med herrarna i hagen" - oj, vilken inlevelse man kan få till.
Häromsistens fann jag mig själv sjunga "Hanna från Arlöv" och känna mig hur proletär och förtryckt av patriarkatet som helst. Ganska ofta trallar jag "lifestyles of the rich and the famous", men den är litet lurig för då måste jag spela lufttrummor också och det kan bli knöligt med alla di därna kopplen i handen.
 
Ibland gör jag små sånger själv också - inte så att jag sätter igång och komponerar med avsikt utan jag kanske börjar med nån liten visa och sen svävar jag ut i andra tongångar och sätter till små ord, och ni kan ge er på att det blir enastående bra och vackert på alla sätt. Jag är nog en riktig sån där renässansmänniska, jag. Med ett litet tillägg:   ;)   som det visst ska vara nuförtiden.

Kommentarer

Postat av: Helen Bergström

Publicerad 2012-10-22 15:22:40

Det är så rart med hundar som gör tricks i par!

Jag tror att det är farligt för mig att läsa din blogg, för jag får mer och mer för mig att det kanske inte alls är bra att bara ha en stackars ensam hund i sin ägo. Voj voj, rätt vad det är blir jag väl alldeles övertygad om att vi måste ha en hund till!

Svar: Det är faktiskt roligare att ha fler - fast fem är litet för många, den femte har ju liksom bara flyttat in. Två eller tre tror jag är perfekt, för både mig och hundarna!
pelleskop.webblogg.se

Postat av: Birgitta

Publicerad 2012-11-05 19:40:56

Vad roligt att se! Tigern är så lik brorsan så det är inte klokt! Vad pigga och glada han och Betty ser ut att vara! Och ja, det är definitivt perfekt att ha två hundar. Våra två JRT har så kul ihop så man bara njuter när man ser dem.

Postat av: Birgitta

Publicerad 2012-11-05 20:00:53

Just det, jag såg ju att Tigern kan sitta som en lemur också, precis som Churro! Han kan sitta så jättelänge och stirra stint på oss, när han vill t.ex. gå ut eller att vi ska underhålla honom. Churros "plast-brorsa" Minor gör aldrig det, de är för övrigt ganska olika små hundpersonligheter. Men Tigern och Churro verkar vara väldans lika...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela