Pelleskop-livet

Dags igen!

Publicerad 2015-01-22 09:31:28 i Betty

Lilla fröken Bison som brukar löpa ideligen hela tiden (känns det som när det pågår i alla fall) knep litet den här gången. I flera flera veckor har Jazz varit intresserad av hennes lukt, och de sista dagarna har de vidriga rysliga hundherrarna börjat markera inomhus. Tvi! Nu MÅSTE det väl vara löp på gång, tänkte jag - eller är det torrlöp som gäller? Ett halvår mellan löpen känns som en bra idé för de flesta nämligen, men inte för Betty hittills har haft ungefär 4 månaders intervall, i snitt.
 
Igår på förmiddagspromenaden var dessutom fröken själv vad jag kallar fnissig och tramsig, vilket yppar sig så att hon HELA TIDEN håller på och larvar sig med i synnerhet Tiger. Knuffas och brottas och tramsar och har jättekul - bara för att sedan fräsa i som bara den om han själv svarar med samma mynt. Och Jazz och Ying fastnade med näsorna i hennes toafläckar... Men nix, toapapperstestet visade inget löp. Suck.
 
Men SI - på eftermiddagen satt Betty i Minsta Barnets knä och såg på TV (Blame it on the bell boy - en sån där film som verkligen inte är BRA men som gott duger som trevlig underhållning. En feelgood-rulle med massor av döa typer) och när hon - Betty - hoppade ner hojtade hon - Minsta B - med vämjelse: Betty LÖPER!! och så kvickt iväg och tvätta jeansen. Så ÄNTLIGEN. Eller hur man ska säga. För nu väntar, om någon vecka, några rysliga dygn. Suck. Igen.
 
Även i övrigt råder här rysligheter - det bara snöar och snöar. Helt j*dra onödigt, för nu vill jag bara ha vår, och det illa kvickt. Mina dagar förlöper sålunda: upp och klä mig i mjukisbrallor och andra kläder, dricka kaffe, byta om till utekläder och klä på alla hundarna, gå ut och pulsa - in och byta till mjukiskläder och ställa kängor på tork, byta till skolkläder och pulsa till skolan, slåss med barn, pulsa hem, byta till mjukiskläder, dricka kaffe, byta till utekläder, klä på hundar, ut och pulsa. Da capo al fine. Oooo, om det bara vore juli ändå! (Samma kläder hela dagen, inte pulsa, slippa slåss med skolbarn.)
 
Men annars mår vi bara bra, hela gänget!
 
 

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2015-01-22 17:14:31

Funderat på P-spruta till henne?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela