Pelleskop-livet

Fredagsmys

Publicerad 2011-10-29 21:51:43 i Tigger

Igår kom Minsta Barnet hem redan 13.30, så jag kunde ta en promenad i dagsljus. Dessutom myste jag till det ordentligt och tog en koppelfri sådan i vattenparken med världens bästa Tigrou!



Full rulle! Matte får mixtra litet med pyttekameran för att få nån skärpa på hunden. Borde kanske mixtra med hunden i stället?















När man ser det här kan man ju tro att jag är en sån där gräslig hundägare som bara kastar boll åt hunden hela tiden och/eller att Tigger är en sån där gräslig hund som är helt bolltokig. Ingen av dessa teorier har emellertid någon grund; det kan gå en vecka mellan bollkastningarna, och jag kan under en sån här promenaden stoppa bollen i fickan utan vidare resonemang. Men ibland är det roligt att låta honom riktigt bolla av sig, liksom!



Alldeles på egen hand hittade tigern en Jätteboll!!



Posera för porträtt hör till Tigerns grundkunskaper. Har ni, i ärlighetens namn, någonsin sett en så vansinnigt söt russlare?! Inte jag!!!









Litet boll igen, som belöning för fotomodellandet.





Bästa lilla kompisen! När jag är ute och går med bara bara Tiger brukar jag ofta finna mig sjungande "Du har aldrig haft en vän som, aldrig haft en vän som, aldrig haft en vän som jag!", fast jag menar liksom tvärtom. Tigger och jag = BFF!!!



Och så en boll på det!

I alla fall så gjorde jag ett par små små sökrutor i djupt med höstlöv och gömde därstädes en ynkpyttig svart skinnbit som Tigern sen fick leta rätt på. För det skulle väl vara litet lagom knivigt, tänkte jag. Lätt som en plätt, tyckte Tigern, men rätt ball ändå.
På denna lilla övning gjorde jag en film, men vart den filmen tog vägen på minneskortet är det ingen som riktigt vet. Men - finns det liv finns det hopp! Ladda med popcorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela