Pelleskop-livet

Tråkigt

Publicerad 2012-10-29 15:06:00 i Allmänt

Japp. Tråkigt är det.
Hela dagen har varit grå och blåsig och trist och jag mår fortfarande kymigt.
Ett stort glädjeämne är dock att ugnen numera är så ren så ren så - ja HIMMEL så ren! Minsta Barnet och jag vill låta lampan stå tänd inuti den hela tiden, så vi kan liksom gå förbi och kika in. Liksom en prydnad! Se där en glädje som såna där städfanatiker aldrig får uppleva!
I övrigt har jag mest legat på min säng och läst samt gått och plockat litet här och där, hängt tvätt, stoppat i mer tvätt, tappat bort mina glasögon och mina tofflor i olika omgångar, busat litet med hundarna.
 
 
 
Jazz försöker vara så tyst och stilla som möjligt, så jag ska glömma bort att ta ut honom.
 
 
Han tycker om att ligga med nosen i sin egen lilla råttsvans.
 
 
Betty och Tigger tätt ihopkurade igår kväll. Jag hoppas att de kommer att fortsätta att trivas så bra ihop.
Med Tigger och Peppar var det så att de var så lika varandra i lynnet, så - PANG. Och grrrr och bit. Tigger och Betty är så lika varandra i lynnet så - snällbit litet, lekbrottas litet, lekmorra litet. Ibland får jag säga till Betty när hon blir för hårdhänt, bara. Hon är ju nästan dubbelt så tung som mini-me.
 
 
När Tigger drömmer så smaskar kan ofta. Han drömmer väl att han äter nåt, den lille gourmanden! Eller också morrar han jättehögt och farligt.
Ying drömmer mest att han springer och jagar något - tassarna går som bara den och så ger han ståndskall, fast det låter mest jipp jipp jipp. Och så litet morr och uppblåsta kinder.
Betty låter inte mycket när hon sover (bortsett från att hon snarkar), men det verkar som hon drömmer att hon blir bortglömd nånstans, för hon går från djup sömn i fotänden av sängen till att PLASK ligga hårt på min bröstkorg och betrakta mig med stora runda ögon och vara väldigt kärvänlig.
Olle och Jazz kan jag faktiskt inte uttala mig om.
Själv drömmer jag väldigt bra drömmar, som spännande filmer. Jag ger regi också, i sömnen, och kan byta ut skådespelare, backa en bit och ändra i handligen osv. Det är mycket trevligt men det är riktigt hemskt när nån usling väcker mig innan filmen är slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela