Pelleskop-livet

En aning träning

Publicerad 2012-10-06 20:13:53 i Allmänt

Igår kväll tog jag en aftonpromenad till klubben med Ying, Tigger och Betty. Det mörknar tidigt nu, så de var grundligt rustade med reflexer.
 
 
Förresten var jag på Volvobutiken tidigare på dagen och förnyade förråden av småvästar. Jag har köpt där tidigare och kvaliteten är jättebra - Yings reflextäcke är inne på 4:e året och har blivit tvättad en massa gånger, men lyser fortfarande lika tydligt, och både resårer och kardborreband är i finfint skick. Priset är dessutom bra: 39,- pix. Som hittat! Tigern har emellertid en annan modell, en som är mera som en superhjältemantel!
 
 
Väl på klubben provade jag ett nytt knep för att få till Bettys apportklipp: jag sa ingenting, bara höll upp apportbocken och dessutom hennes älskade huck-boll. Ganska omgående fattade hon att hon skulle ta bocken för att jag skulle kasta bollen, och när väl den poletten hade trillat ner så blev det en nedra fart i gripandet!
 
 
Fart med bollen också!
 
 
En gång till!
 
Med Tigern tränade jag litet vittringsapportering. Jag har en hemlig gömma med ett gäng apportpinnar, så jag är beredd när jag kommer dit. Nu är det ganska enkelt för jag kan putta litet löv över pinnarna och när han inte SER dem så arbetar han så fint och koncentrerat.
 
 
Som sagt - det mörknar fort!
 
Med Ying blev det mest sån där träning som går ut på att Ying inte ska rymma, men det skötte han riktigt bra igår!
 
 
Sen gick vi hem via Myran och det var mörkt!! Betty såg spöken överallt och studsade omkring som en liten boll med ragg. Dessutom var det himla blött, jag hade stövlar på mig, men hundarna hamnade litet oförberett i vatten till hakan ibland!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela