Pelleskop-livet

Hrrmf.

Publicerad 2012-02-03 12:44:18 i Allmänt

Alltså - ville jag ha det sibiriskt kallt så skulle jag väl flytta till Sibirien!
På radio hörde jag att det hade varit -42 grader nånstans i Norrland och i Svealand, på nåt ruskigt ställe förstås, 31 kalla grader!!! Va!??? Vart vänder man sig med sin protest?

Här var det minus 12 när jag tog Ying, Tigger och Betty (den sistnämnda i täcke) med mig till golfbanan för ett lubberi. Det kändes inte som läge för koppelpromenad, springa och busa vill till för att värmen skall kunna hållas uppe någotsånär.

Men attans vad det var kallt! Blåste gjorde det också, så på återvägen till parkeringen trodde jag min sista stund var kommen. Så väl Tigg som Betty fick ideliga tassproblem - märkligt ändå att även Bubbla, som aldrig förr har haft tasskramp, vet så väl att hon skall vända sig till mig.

Ying stod på näsan i en snödriva, halkade eller nåt och landade på mulen så det bidde blod. Eljest tycker han att vädret är prima, fick han bestämma så skulle vi vara ute och träna sök i skogen hela långa dagen... Jag föreslog för döttrarna att vi skulle göra en sådan träningsdag men de nappade faktiskt inte alls. De är blåfrusna redan inomhus.





I kylan ville inte kamerans autofokus fokusera alls - jag försökte fixa det manuellt men jag är ungefär lika blind som en mullvad, så det bidde som det bidde...





Tigger ångrade nog att han vägrade att ha Matrix-rocken på sig. Helst med tillhörande raggsockor!


























Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela