Pelleskop-livet

Åh nej!

Publicerad 2012-04-23 19:11:15 i Allmänt

Mellersta mellanbarnet, hon med pudeln, hon har lustigt åt mig och mina små hunddjur, som hon anser var blott alltför alltför bortskämda. -Heeeej, lilla hjärtat! säger jag till Olle om morgnarna, och sen säger jag: -Hej på dej med. Och det är då mellanbarnet blir en aning purken.

Och idag är det ju alltså så att Tigern inte får nånting att äta, förutom några små välkokta risgryn i kvällningen. Och MB säger att Tigern "förstår" att han bestraffas genom fasta därför att han inte gör rutan felfritt. Och när Tigern tänker sig att göra nåt som kanske inte är helt comme il faut, då tassar han till sig själv i nyllet och säger: -Nej Tiger, stygg tiger!
Nu ligger alltså tigern här bredvid mig i soffan och grunnar och grunnar på hur han egentligen ska göra med den där rutan, så han slipper såna här gruvliga straff i fortsättningen, och allt detta berättar MB med närapå tårar i ögonen - tårar av glädje när hon ser hur både sorgsen och uppbragt jag blir. J*kla unge!

Annat är det minsann med Äldsta Barnet: hon skulle göra hundfrukost en morgon när hon var hemma senast och när hussen ropade från rummet intill att Tigern redan hade fått frukost sa ÄB, alldeles allvarligt och bekymrat: -Men Tigern säger att han inte har fått nån mat...? DET tycker jag är en uppmuntransvärd attityd hos en lillmatte!

Hur som helst: alldeles nyss kom Ying med en lapp på vilken det stod att läsa: Löl på fläsket fluntimmel, jag vill splinga!

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela