Pelleskop-livet

I stället för...

Publicerad 2011-08-12 21:11:19 i Allmänt

Varje afton tänker jag: -NEDRAR att jag inte har laddat batterier till nån videomogrej!!! För Yingens övningar inför utminuteringen av kvällsmaten, de är väl värda ett filmklipp. Ett med LJUD måste det vara! Hujja, så han håller på, den lille megasen! Övningarna består av ibland stegförflyttningar, ibland freestyletrams, ibland rena tricks - fast nästan alltid övergår de ganska raskt i "Ying äter upp sin matte på flera olika sätt, samt sjunger". Visst vill ni väl se en sån film, visst?

Men idag blir det stillsammare grejer - det kan ju tänkas att man behöver förvarnas innan man får se en så kuslig rulle som den ovan aviserade. Börja tänk på saken, hörni, så att ni inte trillar av stolen sen, när det beger sig. 15-årsgräns måste det apselut bli.



Matte är alltid litet nervös att spolingarna skall hitta en hel eller delar av nedgrävd döing. Stadd i förruttnelse, kan tänka.



Mattes lilla tryngris.



Ying är ganska skrämmande även i stillbild.



Fast söt! Vålulle!!



Tja, ni förstår ju hur det blir. Suck. Mycket ofta måste hundar schamponeras, helt el. delvis.



Promenadmöte. Korsning amstaff-labrador-nåtmer. Finfin. Samma uppsyn som Nero. Som säkert jagar Sankte Per nu, och tuggar litet på honom... Av sin godhet!





Någon har fimpat luman.



Solvarm och sommarglad!



Lilla vackra Bambi!



Glad så skinnet kryllar sig och öronen flaxar! Glad så det smittar!



Kolla matte, jag är OCKSÅ glad! Vad får man då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela