Pelleskop-livet

Neverending story

Publicerad 2011-04-29 15:05:58 i O-hundigt

Ny rapport från sjukbädden - bläh!!
Jag AVSKYR att vara förkyld!! Förr fanns det nån reklam för det ena eller det andra: en snorig karl satt med huvudet under en handduk men över en balja ångande vatten (eller nåt) och sa ungefär: -Ni fruntimmer snackar om att föda barn, men när en karl är förkyld, då...!!
Och jag som har erfarenhet av bägge sorterna säger: förlossning, det är blaha blaha, det! Dessutom går det ju över fort, och det kommer skoj efteråt.
Förkylning, det går ALDRIG över, och det enda kvarstående nöjet är en sargad nos. Tvi!
Idag har jag i alla fall orkat städa en liten aning i mitt sovrum - när maken kommer upp och säger hejdå innan han går till jobbet fungerar han som en städometer. Och den sista veckan ungefär har han visat på illrött, nästan med varningsljud. HÖG tid att städa!
Hur som helst, i rörorna hittade jag, av nån anledning, ett par sk "balansarmband". Ni vet såna där båg-grejer som ska vara bra mot typ allting. Från åksjuka till stress till olycklig kärlek och dåligt minne. Dem har jag nu anbringat i den fasta förvissningen att de kan ju i alla fall inte göra nånting värre.
Vidare hittade jag i skafferiet en utgången kortisoninhalator för snoken, den har jag tagit i bruk. Dessutom kör jag förstås hårt med Otrivin (ungefär 10 dosisar i timmen), panodil och ipren. Maken ska köpa med sig sinova och mera otrivin hem från apoteket.
Om jag orkar (och det vore väl tusan om jag inte skulle orka, med DE armbanden!!) ska jag i afton ge mig iväg till ica eller nåt och införskaffa kanjang och blomvatten.
Nånstans har jag dessutom ett regelrätt magnetarmband (som jag stoppade undan när det visade sig att det ställde till jäkelskap med armbandsklockor. Nähä?!), det ska jag också leta fram och aptera.
Sen tänkte jag försöka bli bjuden på ett par G&T i afton.
Sen vore det väl F*N om det inte ska bli ordning på gumman!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela