Pelleskop-livet

Sånt som är viktigt

Publicerad 2009-05-07 10:56:54 i Allmänt

Nyss träffade jag en mamma som ryckte sin ettåring hårt i armen när hon berättade att ungen IGÅR hade haft chokladglass i hela den nya vita soffan. Ungen pep, för det var nog inte vidare skönt att bli ryckt så där. Dessutom har hon nyss lärt sig gå så när mamman släppte taget satte sig den lilla på blöjbaken och pep litet till.
Sen läste jag en blogg av nån som är på jakt efter en ny hund eftersom den hon har inte har tillräckligt med motor för att ta sig ända till eliten. Så ville nån överta den gamla hunden, 20 månader och klar för trean i lydnad?
Och sen har vi familjen med en fyraåring som är jobbig som bara DEN men henne har de barnflicka till för att hon inte ska behöva vara så långa dagar på dagis och föräldrarna är karriärister och bara önskar att de hade mer tid för sin lilla flicka men hoppsan! när de är hellediga en dag så får barnflickan ta hand om dottern så att föräldrarna får litet vuxentid. Hela dan.
Det här är fina och välanpassade människor allihopa, barn och djur mår prima och är välnärda. Man man önskar att de ville fundera litet på vad som är viktigt i vårt korta liv. Om rena vita soffor, motor och vuxentid är viktigare än småbarnsskoj, nosmys och hela-familjen-på-en-gång. Och om du tycker att det är så, kan du inte tänka efter en gång till då? Allting går nämligen över, och en hel del går över betydligt fortare än man skulle önska.

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-05-07 12:39:10

Bra sagt, jag skriver under på det!!

Postat av: Sir Edison

Publicerad 2009-05-07 14:24:32

Så klokt att man skulle kunna tro att det var jag som sagt det!

Postat av: Liz & Iza

Publicerad 2009-05-07 22:18:48

Såå kloka ord Anna!! Ses vi den 29:e igen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela