Pelleskop-livet

Bad och blöta pussar

Publicerad 2009-06-30 11:29:13 i Allmänt

Igår kväll tog jag minsta barnet och terrioristerna och åkte till badet. Trots att vi är i princip omgivna av Mälaren råder här en kuslig brist på hundtillåtna badplatser. Det lilla hörn som är avdelat för våra fyrbenta vänner å det stora badet är liksom inte användbart - stora och små elaka stenar, krossat glas, allmän bråte. Men som stranden är lååång brukar vi hålla till med djuren längst bort från camping och småbarnsbad.
Igår var det inte bara vi som var olydiga och traskade förbi skylten med hundförbud - jag kunde raskt räkna till 10 andra hundar, och då är jag inte ens säker på att jag fick med alla! Tigern blev i vanlig ordning helt vild: -Kasta i nåt! Fort! och sen apporterar han som den värsta retriever. Dyker gör han också, om så påfordras. T.ex. därför att matten i vanlig ordning slänger i en leksak som inte flyter. Peppar däremot, han traskar gärna i med god fart - tills vattnet når hans mage. Då räcker det. Men igår var det så varmt i vattnet att t.o.m. denna matte kunde traska i utan minsta tjut och därmed blev Pepparn utdragen i vätan och nödgades simma flera flera meter! Stackarn. Och stackarns matte, för idag stoltserar pepparn med ingen svans alls, kan man säga. Vattensvans!














Japp, och på dessa bilder är klockan mellan 21 och 21.30. Varmt som i en bastu och alldeles ljust. Man kan knappt föreställa sig januari, ens! (Tack och lov...)

Kommentarer

Postat av: Nilla

Publicerad 2009-06-30 19:24:03

Gud så söt han är, lilla Tigern. Men skenet bedrar, har jag läst ett tag nu. Har de lugnat ner sig, eller är det fortfarande hallabalo? Det är nog värmen, eller hur!

Sommarhälsningar från Österlen

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-07-01 00:09:13

Vilka underbara bilder!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela