Pelleskop-livet

Halvkymigt

Publicerad 2009-02-13 18:09:09 i Allmänt

Int vet ja varee, men jag mår typ kymigt. Det snurrar i huvudet, låter som en trasig fax i öronen och hela världen ställer sig upp och ner nån bråkdels sekund här och där. Och så  mår jag illa, fast bara litetlitet i bakgrunden. Lagom för att bli argsint. Nåväl, allt detta gör att jag är mer än vanligt förtjust i min säng. Ting o Tigg är mina privata sängvärmare och vi har riktiga små samkväm i min boudoir. -Fast glöm inte godis och verktyg, säger Tigg. -Glöm inte korv, och var litet tysta va, säger Ying.










Tigg mekar med Etoboxen från Pedadog, en riktigt rolig hundaktiveringspryl som kan varieras hur mycket som helst. Tigger tröttnar aldrig så länge man har lådan framme, men när man ställer undan den efter ett pass är han ganska så mosig i sin lilla boll.

Hejsan hoppsan, den vattenstämpeln ska vi nog ändra opaciteten på! Men det var ändå inte världens snyggaste bild, jag ville bara visa hur mysigt Tigg och Ting ordnar det  för sig ibland. Ying är 13 dagar äldre än Tigg och de är verkligen trygga tillsammans men aldrig att de leker eller liksom "umgås". Vila och sova är det enda de gör tillsammans. När de är ute och springer i skogen båda två, utan andra hundar och utan uppgift, pysslar de var och en för sig. Möjligen kan Tigg sätta efter Ying om det verkar som om denne har hittat nåt skoj, men man ser ingen "interaktion". De är väl för olika. Men uppenbarligen trivs de ihop i alla fall.


Annars är det förstås mest Tigg o jag som ligger och trynar tillsammans. Vi är ganska lika i sättet vi två - först är det full rulle och hit och dit och göra det och göra det och göra nästa, och SEN blir vi plötsligt handfallna: -Vi är TRÖTTA! Måste VILA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela