Pelleskop-livet

Day after tomorrow

Publicerad 2009-12-30 14:26:00 i Allmänt

Brrrr - nu börjar det likna SKRUTT det här! Endast Ying vill vara ute, men han vill i gengäld inte komma in igen sen.
Jag skulle fara till Världens Sämsta Tygaffär (vi har bara den här i stan) men så var den stängd! Hela Tigertäckeprojektet gick i stå, just som jag hade kommit igång.
Men Tigern och Ying hade blivit lovade en sväng till hundlekplatsen så det fick bli på det viset.
Först höll jag på att överköra två dvärgpinschrar som hade rymt från sin bil och från lekparken, mot reningsverket, där de höll på att  bli överkörda av en annan bil. Allting redde dock upp sig till slut. En av pinnarna hade vitt pälsbrämat täcke med massor av swarovskidekorationer på. I övrigt var de väldigt pinniga bägge två.
-Vi ska döda dig! skrek de i korus. Matten försökte överrösta dem: -De måste bara BAJSA, sen ska vi gå! De har inte BAJSAT på två dagar för att det är så kallt och de måste ju BAJSA!!
Det kändes som vi var tillbaka på barnavårdscentralen - där var det mkt tal om den sortens, också.
Sen gick monstren och vi träffade en Äldre Herre, en tioårig kelpie-labbmix som var en högst förtjusande bekantskap. Mycket glad och lekfull, ville både jaga och jagas OCH han hade god hand med Ying, som gärna kan bli litet för "på". Den här herrn behövde bara höja ett ögonbryn på ett menande sätt så dröp Ying av, korrigerad men på intet sätt dyster för det. Men han tog verkligen åt sig, för sen tog han det lugnare. Så glad man blir när man träffar såna bra hundar! Tigg han for runt mest som han brukar, men idag var skaren ännu värre än igår.
Och om vi nu skall säga som det är: 17 grader kallt mitt på dan är ingen höjdare, ens för småtigrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela