Pelleskop-livet

China Town (eller nåt)

Publicerad 2008-10-21 21:06:47 i Ying

Yingis Pingis var på inoff. utställning i Kringelstaden. BIR, blev han. Och yes, det VAR faktiskt mer än 1 st pej med!!






Bäst jag stod där och parlerade med Ying o Tigg i koppel kom en dam fram och sporde så artigt: -Ursäkta, är det Er hund som springer där? Haha, fula Ying hade lösgjort sig från sina bojor - där stod jag med ett tomt halsband fästat i kopplet o min lille Dr Sju lever rövare både här o där, Glad Som En Lärka. Tur man har prima inkallning på sina hundar (i alla fall den gången, tack för det!)

Vi sammanstrålade med Lotta och Ancho, och planerade för vår hotell-trashing i Nyköping. När denna väl inföll blev den rätt stillsam - fast jag hittade ett avslaget stolsben på trottoaren utanför hotellet redan när vi kom och tror nog att det var L8 som hade tjyvstartat. Hur som helst -  jag var Hemskt Tung i Huvudet på söndagen, troligen för att jag åt så mycket ost och kex...




Vi betroddes med att vara pejvakter åt Ancho medan Lotta gick ut o stillade sin hunger. Som synes var det inte ett så ansträngande uppdrag, fast rart. Det tyckte Tigger också, för Ancho-pansjo löpte. Mkt bra lydnadsträning blev det.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-10-21 23:14:05

Skylla på osten och kexen!! =) Ha, ha, jag vet nog. Men undrar vem som fick i sig mest? Ancho kanske??? Förresten, stiligt par det där!

Ancho hälsar oxå!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela