Pelleskop-livet

Nej-Ben

Publicerad 2007-10-24 12:06:25 i Allmänt

image326

Det här är Peppars farmors farmors far, Ben. Under sina första två år eller så trodde han på fullt allvar att han var försedd med det något ovanliga dubbelnamnet Nej-Ben. En vilding! Numera är han 11 år och tycker att det är konstigt att hundar nuförtiden är så snabba, själv har han samma tempo som tidigare men ändå blir han ständigt omsprungen (hm...). Vidare tycker han att valpar i dessa dagar är ohyfsade mot äldre och inte vet hut alls. Peppar fick dock godkänt - han hålls i herrans tukt och förmaning av farbror Jazz och är mycket hörsam när äldre herrar säger ifrån.
Det var i fredags som Peppars uppfödare hade godheten att ta med oss ut i svampskogen - massor av trattisar plockade vi, Peppar for omkring som ett troll med staffetanterna Katie och Millie och gammelgubben flisade stubbar och gick och muttrade. I över två timmar var vi ute, det var härligt svampväder och sen sov Peppar hela kvällen och hela långa natten!
För övrigt finns följande att notera om fotografering av stafforshire bullterrierar - endera blir det extrem närbild (inkl. hundspott på objektivet och fläskläpp på fotografen) eller också blir det långskott av denna typ. Och det är jag som bestämmer vilket det ska bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela