Pelleskop-livet

En dålig människa

Publicerad 2007-07-04 19:01:38 i Allmänt

Halsfluss har jag, och är nästan död. Ying kommer och lägger sin svala mule mot min nos ibland och säger Krrrrr... Det låter ganska tryggt, rena doktor Olya. Jazzen lever om så man tror att det är dags för sista smörjelsen, helst igår. Och Tigger han passar på att dela upp kvarlåtenskapen. I en del, Tiggers del. När han inte går ut och hämtar några nya fästingar, förstås. Hur katten ska vi kunna tävla i lydnad den 14:e?!!!  Hur ska jag öfver hufvud taget kunna leva över natten?! Fortsättning följer (eventuellt).

Kommentarer

Postat av: Linda, Hero & Moa

Publicerad 2007-07-05 17:02:42

Heej!
Jasså du rä krasslig?? Kanske kan vara mycket av vattendropparna som kommer i söder. Vi har så himlans varmt. Det var tom någon sjö som hade torkat ur för det var för torrt väder. Jaha nu blir väl elen dyrare IGEN :(.
Yingen får inte pussa för mycket på dig. Jag har hört att vi kan tydligen smitta dom med halsfluss. Hero har ju ständigt haft halsfluss sedan han var liten men han kan inte skylla på oss för nå halsont har vi inte haft. Nu är hans halsmadlar borta så vi slipper det bekymret.
Krya på dig
Kram
Norrlands folket och dom skrynkliga

Postat av: Carola

Publicerad 2007-07-19 15:13:47

Hejsan!
Hoppas ni är bättre nu. Är så väldans nyfiken hur lydnaden gick för Jazzen och dig. Nu får du berätta ;-)
Kram till er
Carola & Co

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela