Pelleskop-livet

Mumien vaknar.

Publicerad 2014-06-11 09:31:06 i Allmänt

Alltså - vi lever. Pigga och glada och livet traskar på i sina vanliga gängor.
Men jag har knogat på med vidrig uppsats - tills jag ryckte in som extralärare och det blev fullt upp av den sortens i stället. Så nu är jag FORTFARANDE inte klar med uppsatsen. Nåja, den skall ventileras och opponeras på i början av augusti, så läget är någotsånär under kontroll; det är bara det att mitt lilla huvud är någon annanstans än här i pelleskopet.
 
Vad tid återstår efter läs och skriv och läraråterhämtning får förstås åtgå till hunddjuren. Vi traskar och leker och slöar i solen. Fast idag ser det ut att bli åska...
 
För övrigt har jag passat på att springa en hel del också, nu när det har varit så varmt. När man börjar bli echaufferad redan innan man hinner utom grinden, då är det skönt att motionera - inga kalla stela leder som knakar och har sig. Däremot är jag slarvig med att dricka tillräckligt efteråt, och får därmed gärna huvudvärk och ett lätt illamående. Undrar hur mycket vätska man gör av med på, som igår, 90 minuters springpass mitt i solen?
 
Nåja, nu vet ni - alla hundar mår finfint, även Olle som har återgått i tjänst som pensionärshund. Rapporter inflyter dock regelbundet om att Olle trivs finfint och även sprider trevnad omkring sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela