Pelleskop-livet

Gårdagen

Publicerad 2012-11-09 12:07:00 i Allmänt

Gårdagens schema höll jag riktigt bra - det var nagelmålningen som fick anstå till i morse, men jag anser ändå att jag kan tilldela mig ett runt fint G. Betty blev planenligt badad igår kväll och är nu så blank och fin så man kan spegla sig i henne. Badvattnet skall vi däremot tala tyst om... Ingen kan i alla fall säga att jag schamponerar kritterna i onödan! (Jo Ying kan, förstås.)
 
Det var så ruskigt kallt och grått igår så vi höll på att frysa ihjäl. Betty fick täcke på sig och först verkar hon riktigt tacksam över det, men när hon har jobbat upp värmen litet, då är hon ett monster.
 
 
 
 
 
 
Då är det bara NAKEN som gäller, och OJ vad hon kämpar! Men jag orkar inte gå och släpa på hennes täcke också, förutom alla koppel och påsar och grejer, så hon får vackert behålla den på.
 
 
Jazz har inga såna hyfs för sig. Han är mera som "inte utan mitt täcke!". Och nästan inte ändå, faktiskt.
 
 
Ying tycker att vädret äntligen börjar likna nåt - han är en riktig polarhund han! 25 grader kallt och snö upp över manken är hans uppfattning om prima liv.
 
 
Och Tiggern bryr sig inte så mycket, inte förrän det blir såpass att man får ont i tassarna. Och det brukar gå bra då också, bara matte har godis med.
 
 
 
Luddet Olle höll sig utanför kamerazonen igår, men jag tror inte han är så frusen. Hans päls är ganska rejäl nu och väldigt välborstad och luddig.
 
På väg hemåt ginade vi över en gräsig åker och då kom Betty på att hon kunde springa i full fart och sedan göra en kullerbytta över ena skuldran. Så det gjorde hon om och om igen - full fart, kasta sig in i kullerbyttan, landa på rygg och ligga och sprattla och gurgla. Såg mycket actionfilmiskt ut, och var uppenbarligen underbart roligt. Roligt för mig att se på också. Nu får hon heta Buttran ett tag, eftersom hon är en sån Powerpuffpingla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela