Pelleskop-livet

Nästa år.

Publicerad 2011-12-11 18:27:00 i Allmänt

I vår blir det förhoppningsvis något litet lättare på pluggfronten - eller vi får se. Jag har ju en sagolik förmåga att pilla in några små extrakurser här och där.
Att LÄRA är det bästa jag vet, helt enkelt!
I alla fall - några hundkurser med mig som ledare kommer det icke att bli. Det är för knöligt att ha en bestämd tid avsatt varje vecka, att planera, att fixa pappersjobb. Och känns det bara som en pålaga blir det ändå inget bra.
Dessutom - folk fattar inte att man kan ha "vanliga hundar" på brukshundklubben, och då faller hela idén. Jag tror att hela Svenska Brukshundklubben sjunger på sista versen, tyvärr. Kanske ett namnbyte skulle vara en god idé?

Hur som helst - för nästa termin är min plan att varje vecka i pelleskopet presentera en aktiveringstanke. Det kan vara ett knäppt trick, en övning i att iaktta sin hund, nån lydnadsövning... Tja, vi får se vad kärringen hittar på.
Det vore roligt om ev. läsare kunde höra av sig då och då och berätta om ni prövar nån av mina tankar, och vad ni tycker om dem.

Men som sagt - vi väntar till i januari.

Andra tankar för nästa år är: fixa Tiggs LP2, starta åtminstone Tigg i rallylydnad, lekträna mycket agility med Jazz, försöka få Betty att klara alla moment i Lkl 1, även om vi inte tävlar den säsongen. Och så försöka träna träna träna med Ying så han kan gå lös litet mera!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela