Pelleskop-livet

Minus två

Publicerad 2010-11-05 21:46:39 i Allmänt

För en gångs skull är det BARNEN som är minus två; hundarna ligger faktiskt på plus en då hr Olof Skötkonung hedrar oss med sin närvaro.
Men minsta barnet har farit till äldsta barnet och har sedan dess ej avhörts. Alltså inte sedan i förmiddags kl. 10.15.
Mellanmian är emellertid ännu en tid i huset, till sin moders odelade fröjd och gamman. Och faderns också, tror jag - det är inte så lätt att veta med bin.
Idag har jag haft en Riktigt Ledig Dag som har inneburit långsovning, kalopskokning, sänglinnenedtagning och -vikning i kall kallt väder, två avsnitt av The Big Bang Theory (förstås), godisätning och klickertrams med fyra hundar.
Jazz har börjat lära sig att ta av mig sockorna - en baggis kan tyckas, men inte för en liten dvärgpinscher. Hans naturliga instinkter säger honom att av- och påklädning skall ske medelst tassar - många tassar, hårda tassar och snabba tassar. Hans matte säger honom att det skall ske medelst försiktiga tänder. Men jag måste säga att det går över förväntan. Även stänga skåpdörrar och ta av mig en kofta står på schemat och förlöper planenligt.
Sen lekte vi litet burlekar också - Jazzen snor in i buren så han nästan gör burnings på hallgolvet!
De andra kreaturen fick också litet trick- och tramsinlärning, men idag var det Jazzbacillen som var huvudperson. Till hans stora belåtenhet.

Några bilder från en promenad i veckan:









Jazz och Ying är närmast kamouflagefärgade så här års.





Tant Mamma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela