Pelleskop-livet

Annat för mig

Publicerad 2010-01-20 21:00:35 i Allmänt

Nu är det bloggtorka, må jag säga.
Konståknings-EM tar högre prioritet. Just nu jabbar Tigern omkring med en Dog Pyramid på golvet medan jag tittar på parfinalen i webben. Paråkning är, i sanningens namn, bäst när nån blir tappad från hög höjd men är det den konståkningen som bjuds så är det. Bättre än ingen!
Tidigare idag var det herrarnas korta - egentligen det allra bästa tycker jag. Plushenko (ursäkta usel transkribering!) är tillbaka på banan och visade storform, bara att buga och tacka. Sen blev jag mest förtjust i en ny liten tjeck, Michal Brezina eller nåt slikt, samt min vanliga utanför-pallen-favvis: Alban Préaubert. Idag var han MYCKET stilig, i ridklädsel! Di svenske gossarna lämnar vi därhän. Men jag hoppas hoppas att Adrian skickas till OS och inte gamle "Bengtsson" nu igen. Han är litet för gammal för att vara ett hopp, den.
På hundsidan tragglar vi på i snömodden. Nu är det bara några grader kallt, men det har kommit mera snö och det är så tungt att gå. Och man blir genomfrusen på ett annat sätt än när det var -20.
Träningen förlägger vi framför allt till inomhus i hemmet samt framför/inuti ishallen.
Jag brukar ta med en terrier när jag skjutsar DIT barnet, och så tränar vi nåt.
Sen tar jag med nästa terrier när jag hämtar barnet (och ser till att vi kommer en kvart för tidigt eller nåt). Ishallen är försedd med rediga skyltar: hundar får inte komma in! Det tar jag med ro.
Det är jättebra träning därinne, med jättehög musik, eko, halt och konstigt golv, folk som rör sig hit och dit osv. Peppar är inte ens medveten om störningarna, tror jag. Tiger är medveten men jobbar på bra ändå. Vi har fått till några riktigt bra ställanden, där Tigern liksom "halkar" i halten. Mycket snyggt!
I afton fick jag faktiskt både Ying och Jazz att lägga hakan i backen när de ligger - det hade jag väl aldrig trott!
Och Tigerns skall börjar låta riktigt manliga och tuffa nu! Inte taktfasta på något sätt, och inget kommando, men rösten har han hittat. Peppar halkar litet in i och ut ur målbrottet, men det tar sig nog.
Nu blir det radiotystnad ett tag igen - jag svävar in i paljetternas och den instrumentala musikens värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela