Pelleskop-livet

Goda grannar

Publicerad 2009-06-18 00:40:50 i Allmänt

Grannen i rakt sydlig riktning matar hundarna med mariekex, det har jag bestämt meddelat tidigare. Jazz är osnygg, så fort han ser grannen komma ut skäller han tills han får kex. Men grannen tycker det är toppen ändå.
Grannen i nordlig riktning har en jättestor, alldeles plan, alldeles tom, ständigt välklippt gräsmatta. Den får jag låna till appellplan. Bara detta att flytta från vår trädgård (med en miljon träd och ständigt O-klippt gräsmatta) gör en himla skillnad när man tränar. Mycket nyttigt! I alla fall - Rrrrutan går jättebra både hemma och hos grannen och ute på gatan nu! Sitter som en smäck, faktiskt! Fast Tigern är knasig - när vi har varit hos grannen och går ut genom deras grind har vi ungefär 3 steg till våran grind men då går Tigg alltid till min bil! Uppenbarligen anser han att efter avslutat träningspass tager man bilen. De har såna idéer, hundar!
Förresten har den norra grannen massor av rabarber också, som vi får ta för oss av. Det ska jag göra i morgon och baka en paj, för minsta barnet har permis från i morgon kväll till lördag eftermiddag. Hurra!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-06-18 18:24:10

Tänk vad bra det är med goda grannar. Det har vi alltid haft turen att ha. Även nu har vi goda grannar, men tyvärr ingen med egen gräsmatta, och träna på grannens balkong är nog inte poppis. =o)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela