Pelleskop-livet

Pique-nique à la moderne!

Publicerad 2009-02-21 16:38:43 i Allmänt

Tjusigt, va? Vet ni vad det betyder? Det betyder att om den härninga morsan ska fylla termosar med varm choklad, breda limpsmörgåsar med ost, ordna och fixa så blir det ingen utflykt förrän sportlovet är slut. Så då uppdaterar man: man tar vägen genom McDonalds drivethrough o förser sig. Så blir det så bra, så bra. Och dagens goodwill-stjärna går till Dånken: de delar ut hundkex om det skäller i bilen! Strålande!


Japp, hela himlen såg ut så här!



Jag undrar jag, om inte Yings umpa är den mest netified som finns?



Jaha, där försvinner dom!



Och här kommer dom tillbaka.















Jag sa ju att han är en snygging! Både framifrån o bakifrån.



Mattes lilla hjärta, a.k.a. Världens Sämsta Hund.









Jodå, Jazz var med. På sedvanligt sätt började han utflykten med att dra efter en hare (efter att ha stoppat gips i sina öron), så sen blev det koppel. Jojo, så går det. Jag kan INTE riktigt rekommendera rasen dvärgpinscher.




Hundjakt!







Gatans kungar, typ.

Vi såg en jättebamsig pippi också, seglandes runt. Nästan så kameran kom fram, men hur många bilder på väldigt stora kråkor behöver jag egentligen? SEN frågade mor: -Såg ni ingen örn? Det finns en där.  Nåja, kråka som kråka.

Sen var vi så trötta så trötta. Barnet var strongt och envisades med att bli skjutsad till sin träning ändå, jag orkade nästan inte skjutsa ens, men sen kunde jag i alla fall fara hem och somna i soffan. Jag skyller på mitt eländiga hjärta, nån glädje ska jag ju ha av det.

Kommentarer

Postat av: Sanna Tijah Älva

Publicerad 2009-02-21 16:55:35

Jo det blev en canon 450D! Ja vi ska se vad den går för.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela