Pelleskop-livet

Utstyrsel?

Publicerad 2009-04-01 21:01:35 i Allmänt

På lördag är det dags för appellspår. Startlistan innehåller:
1 st dobermann
1 st bordercollie
5 st schäfer
3 st rottweiler
1 st malinois
samt
1 st jack russellterrier

På reservlistan 1 rottweiler och 1
 kooikerhondje (reservation för stavfel).

Jag brukar inte ha några problem med att klampa in i de mest exklusiva klubbar men det här känns onekligen litet fånigt... Min lilla Tigg i det däringa sällskapet! Men vad sägs om att leva upp till förväntningarna? Här följer två bilder på möjliga outfits, som jag tror skulle glädja såväl domare som medtävlande:



Modell No 1: från det kända modehuset Pinkaholic New York. Röd med små rosa prickar, överdelen fodrad med vitt som skymtar fram. En mycket populär modell i konstnärliga kretsar.



Modell No. 2: från Puppia. Svartvit randig bomullsmix i västmodell. Kan med fördel kompletteras av svart mask för ögonen och/eller nummerlapp på bröstet.

Nå, vad sägs? Ska vi satsa på "mannen som törs bejaka sin kvinnliga sida" eller på "flåbuse with style"? Allt klär ju en skönhet, så det är väl egentligen hugget som stucket...

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-04-01 23:08:19

Jag tycker du ska välja bus-varianten. Alltid skrämmer det nån. Hi hi

Måste va en syn att se den lille rackarn, med alla dessa STORA vovvar.

Brudarna önskar lycka till.

Postat av: Sanna Tijah Älva

Publicerad 2009-04-02 15:17:41

Mycket tilltalande! Men har du inget mera kamoflage med tanke på att skit ute? Något mera lerfärgat så inte lille tiger blir rädd för att smutsa ner sig.



När jag och Lotus tävlade vår första appell var även vi det ända ekipaget av icke bruksras, vi kom på andra plats och förra året när han dessutom var 7 år fyllda så soppade vi banan med brukshundarna och vann vårat appellspår. Visa vad ni går för och visa att det även går med en annan ras. Vi hejjar på ER!!!

Postat av: Lone & Prinsessan Ada

Publicerad 2009-04-02 17:07:12

Håller tummarna för dig och Tigger på lördag. Ada hälsar till Tigger, visa vad du kan och sätt de "stora" hundarna på plats.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela