Pelleskop-livet

Andra tävlar

Publicerad 2009-04-26 19:19:42 i Allmänt

Idag var det så dags för mig att vara "på andra sidan" - högre spår var klassen och jag var skrivare. Det var intressant som vanligt, och mycket lärorikt. Skönt att slippa gå där själv och bli bedömd! Varmt var det, när det inte blåste, och resultaten blev litet blandade. En hel del brytningar gjorde att vi var klara med hela tävlingen, alltså spår, uppletande och lydnad, redan vid lunchtid. Men då var jag trött! Trött av att ha gått upp alldeles för tidigt och av att ha kisat i solen hela förmiddagen. Men jag ska inte klaga på solen, det var ett härligt väder att sitta och skriva i.

Men sen har man ju sina egna små kreatur att ta hand om också. Minsta barnet är ett sånt och hon ställde upp på en promenad längs fågelskådningsstråk och blötmarker.









-Kalla mig HERR Tiger! Hahahahahaha! säger Tigern.







För VEM är denna trappa konstruerad? Inte för mig i alla fall. -Jag dööööör! ekar över nejden. -Kom igen nu morsan! tjoar minsta barnet. Eländiga unge.





Jodå, Ying KAN gå fint i koppel. Han tycker bara inte att det är nödvändigt att basunera ut det för hela världen. Det kan så lätt missbrukas.

Och NU är det dags att ta de släthåriga vilddjuren på nästa promenad. Jag MÅSTE verkligen börja använda stegräknare, det kan bli intressant. Räknaren slår väl i taket!

Kommentarer

Postat av: Filippa

Publicerad 2009-04-27 22:23:44

Äntligen vet jag vart mina ljusa stuprörsjeans tagit vägen - för visst är det mina? Fråga Pella o be henne att hålla ögonen på dem tills jag kommer hem, de försvinner hela tiden!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela