Pelleskop-livet

Tigger på utställning

Publicerad 2007-10-15 13:18:02 i Allmänt

I lördags ställdes Tigger ut, fast inne. Litet spännande var det för lillkillen med alla lukter och ljud på inomhusutställning, men jag tycker att han skötte sig strålande (som vanligt). Han blev 4:a i junkk med HP och kritiken
"Juniorhane av bra typ. Kraftigt huvud med fina öron, bra hals o överlinje samt svansfäste. Raka kraftiga framben, välvinklad bak, rör sig ganska parallellt men kunde dock ha mera steglängd"
Inte så pjåkigt, i synnerhet med tanke på att hans öron såg ut som ett mellanting mellan amstafföron och fladdermusöron innan han gick in i ringen - väl där kom han tydligen på bättre tankar!
I övrigt kan bara noteras att domaren var alldeles oerhört grannlaga - inga ogenomtänkta placeringar där inte! Så det tog sin lilla tid - före russlarna var det westies, och det är alldeles otroligt hur mycket såna det finns!! Och för lekmannen (jag) ser de rätt identiska ut också. Varje handler hade med sig borste in i ringen och fluffade upp huvudet (hundens) oavbrutet. Jag är så glad att jag inte har nån frisyrhund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela