Pelleskop-livet

Uppdatering

Publicerad 2007-06-11 10:17:12 i Allmänt

Vi lever, det gör vi faktiskt. Men jobbar, firar studentskor, jobbar, tar ideliga duschar, jobbar, jobbar, slocknar, jobbar, äter glass, jobbar... Ungefär. Här kommer i alla fall en kort resumé, som det så vacker heter.
- Morfar och Jazz har slutit fred, eller i alla fall vapenvila. Hurra!!!
- Äldsta barnet tog studenten och fick stipendium. Hon brås på mig, visst!
- Mellanbarnet avslutade sitt första gymnasieår med två stipendier (=alla stipendier som delades ut i klassen). Brås också på mig.
- Minsta barnet går i skolan denna vecka också, men vi har REDAN lyckats hitta en avslutningsklänning. Nu skall den bara omsnajdas litet. Den blir nog klar 5 min. före själva ceremonin.
- Olle var världens tröttaste varelse i fredags på lydnadstävlingen och går numera under beteckningen "Nolle".
- Das Auto har besiktigats idag och klarade sig väl, dock inget stipendium. Huset har tre bilar, två körkort. (Mamma-bil, pappa-bil, familje-bil) (den sistnämnda är minst, konstigt).
- Jazz har varit in i bomben dålig i magen, t.o.m. misslyckats inomhus. Hussen höll på att dö.
- Hundarna har varit till badet en gång - Ying vadar till magen med litet övertalning, Jazz stoppar ev. i en tå, och Tigger kastar sig i med huvudet först, om så är. Simmar som en fisk och är inte det minsta skeptisk. Han är så enkel, den! Och så rar.
- Ying har fällt, och fällt, och fällt, och fällt. Förstår inte var all pälsen kommer ifrån, åtta colliehundar kan dras av honom varje dag. Men NU börjar det äntligen förmärkas en förändring - pej-päls har kommit fram! Liksom stickig och speciell.
- Jazz börjar förstå "stå". Jag kan inte lämna honom under gång än, men när jag stannar och säger stå så nitar han och står kvar utan att slå ner rumpan (för det mesta). Apporteringen går si så där, kanske går det åt rätt håll, kanske inte.
- Jag har bestämt att inte åka till Visbyutställningen. Våga Vägra Gotland!

Kommentarer

Postat av: Modern

Publicerad 2007-06-11 11:29:35

Jaa, jag säger då det. Inte ett ord om mig, fastän alla väl vet vid det här laget att intelligens kommer från modern. Varför är då barnen så begåvade? Arv från mamma? Nej! Från mormor!
Annars får jag tacka för senast. Trevligt, men varmt. Har äldsta barnet tagit kontakt med morskusinen, annars gör det, det skulle nog falla väl ut. Kramar till alla tvåochfyrbenta.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela