Pelleskop-livet

Ärligt....!!!

Publicerad 2014-05-04 12:42:00 i Allmänt

Som i "men vad katten...!!!!"
 
 
Jag tycker Olle gör helt rätt - och Ying följde hans exempel. Och sen tog jag, med en b*jspåse som handske, pinnen i fråga och tryckte ner den långt ner i en sån därn vad jag kallar hundlatrin. (För mera kött på benen angående "vad jag kallar", se Miranda. Se Miranda hur som helst, förresten. Fråga inte, gör det bara!)
 
Uppenbarligen finns det någon eller några i denna köping som har alltför gott om fritid. Kanske de kunde uppmuntras att mot någon liten erkänsla (såsom att slippa få på nöten) rensa stan på dikesslängda begagnade blöjor, krossat glas, take-away-kaffemuggar och gamla datorskärmar? Med mera. I stället för att förfula nejden YTTERLIGARE med hemgjorda tramspinnar. Vad båtar det, liksom?
 
Annars kan man rikta blicken uppåt, där är det inte på något vis fult:
 
Min pyttelilla syster landade prexis för nån timme sen i la Californie, tokskallen! Jag menar - nu?! Enda stället jag vill åka till nu är moder Ryssland så där nånstans mellan Piter och Moskva. För där är det lika som här med det strålande undantaget att Alla Talar Ryska. Jippi!
 
 
Hemma hos mig.
 
 
Där jag hellre ville vara så här års - fast kanske inte just på en trolleybus. Vad jag kallar trollbuss. Roligast är när spröten tappar kontakt med tråden och måste mixtras tillbaka under ivrigt blixtrande och rykande samt för det mesta goda möjligheter att lära sig Riktigt Phula Ryska Ord. Av chaufför eller konduktös.
 
Nåja - det är som sagt inte illa här hemma heller, även om språket inte alltid uppfyller mina högt ställda krav. Till exempel kallade Ying mig för "sk*tkärring" idag, det var ju inget vidare så här på en söndag. Å andra sidan kallade jag honom för ungefär "p*ssråtta" så det står nog 1-1.
 
Jag är emellertid övertygad om att min fula-ord-ometer snart kommer att slå i topp med ett PING för nu är det dags för uppsatsarbete. Igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela