Pelleskop-livet

Sällskap

Publicerad 2014-03-27 08:28:42 i Allmänt

I förrgår, när håret nästan blåste av, tog vi en alldeles tråkig promenad till och runt elljusspåret. Men har man sett på katten, det blev en ovanligt trevlig promenad, för alldeles i ingången mötte vi ett ekipage bestående av en liten Tippen och hans husse och så slog vi följe med dem och genast blev promenaden helt annorlunda och mycket bättre!
Tippen är en chihuahua-dvärgpinscherblandning och ser ganska mycket ut som en mycket liten räv fast med förhållandevis längre ben. Han gick lös och ledig och efter litet inleddande studs och gläfs fick Tigern också gå lös och spankulera med Tippen.
Vi hade aldrig träffat räven i fråga förr och därför var det alldeles anmärkningsvärt glädjerikt att märka hur easy-peasy han införlivades i vårt promenadgäng. Han kilade in och ut mellan mina kopplade hundar, stod och nosade tillsammans med Tigern, tiggde litet godis av mig - och INGEN av mina bastarder brydde sig det allra som minsta. Men så är Tippen också en cool liten räv.
 
I alla fall så var Tippens husse alldeles väldigt imponerad av min flock just för detta, och mina hundar gillade Tippens husse i lika stor utsträckning. Till och med Betty slank runt vid hans sida när vi gick, ivrigt tiggande godis. Detta trots att han inte ens HADE nåt godis!
 
Så - ibland blir en alldeles urtråkig promenad runt elljusspåret alldeles - alldeles... underbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela