Pelleskop-livet

Hundväder

Publicerad 2014-02-21 20:03:00 i Allmänt

 
 
I morse var det just snyggt, när vi skulle gå ut.
 
 
-Hurra, HUNDVÄDER!! sa Ying. Och det syns inte här, men det storblötsnöade på tvären, så nog var det hundväder alltid.
 
Men - inget att be för, bara rota fram termobrallerna igen och skruda sig, Och så ut i skogen! Men lilla Jazz bestämde att han och minsta barnet skulle leka sportlov hemma i stället. Det skulle vara ute och leka i snön hela tiden, lovade båda två.
 
Så vi övriga traskade iväg till skogs och först träffade vi 14-årige russlaren Simba, med full fart i som vanligt. Han och Tigger for runt och betedde sig terrieraktigt. Inga bilder på det, tyvärr - känner mig så paparazzig i såna situationer.
 
 
 
Tungt och blött och ganska roligt var det, faktiskt.
 
Sen kom vi hem och Minsta Barnet tillhandahöll bevis på att hon och Jazz minsann hade varit ute och lekt HELA TIDEN. (I form av en bild på ytterst små delar av Jazz framstickande under en filt.)
 
Men nog var det skönt att vila efter promenaden (och trädgårdsleken. I snön.)
 
 
Tja, sen har vi mest hängt. Kikat litet på curling - läst tråkiga böcker och fattat nada. Läst utomordentligt underhållande bulletin från Mittens Rike (vilken tur att det är liksom Mittens Barn som har flyttat dit). Samt tränat på att sitta vackert.
 
 
Det är först nu Betty har lärt sig. Tigg är förstås fena på den här övningen. Ying kan också, fast han vill INTE göra gruppövningar. Han brås på mig, tror jag.
 
 
Jazz kan! Det är faktiskt först på sista tiden som han riktigt har kommit på knepet. Han har alltid varit så studsig tidigare så det har inte riktigt blivit nåt "SÍTT vackert", mera studsa runt på raka ben. Men nu så.
 
Och just nu avrundar valda delar av familjen kvällen med att se på ishockey.
 
 
Ying har första tjing (fniss) på alla bekväma sittmöbler, så är det bara.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela