Pelleskop-livet

Veckan som gick.

Publicerad 2014-04-11 10:38:40 i Allmänt

Fort, gick den, den här veckan!
Det bästa är att Bettan äntligen är färdiglöpt. Därmed har vi kunnat ta bort trosskydden från farstun...
 
 
Även alla burarna har demonterats och ställts ner i källaren igen, vilket innebär att man kan röra sig utan att ständigt slå emot eller annat hörn eller slå tårna i nåt hårt (och därmed nödgas tänja sin vokabulär till det yttersta. Och lite till). Alla hundarna är tillsammans igen och har fri tillgång till större delen av huset - det är uppenbart att de trivs. Ying kan fortfarande haja till litet ibland, men då får han en rejäl uppsträckning av Miss Betsy.
 
I tisdags och onsdags jobbade jag på högstadiet. Det braiga med att vara springvik är att man slipper allt ansvar för att nå målen och framför allt all planering och bedömning. Det dåliga är att man förstås bara är en nödlösning i en skola som är i Stort Behov av bra, genomtänkta lösningar och framför allt långsiktighet. Men - det är inte mitt problem. Hur som helst - skolan ligger jättenära så på lunchen sprang jag hem till hunddjuren och lekte litet. Skönt för både dem och mej, och så välsignat tyst!
 
Igår var det full fart med seminarium och föreläsning och uppsatsarbete - sen kände jag mig alldeles upphängd och nersläppt för Minsta Barnet tillbringade natten i skolstaden (eftersom de där skolfuxarna vägrar att gå hem från skolan ens när det blir kväll). Även om hon förstås sköter sig själv nästan alltid så blir det väldigt tomt i huset att inte ha Någon Unge Hemma. Det vete katten hur det skall gå när hon lämnar boet! Vi får tvinga hem nån av systrarna, kanske.
 
Idag är det så åter uppsatsskrivning som står på schemat. Och hundpromenader förstås, och lek. -Och godis!! piper Tigern.
 
Apropå Tigern - här är en bild som Minsta B tog igår morse, innan vi hade stigit upp.
 
 Till höger ligger jag men jag är inte alls lika söt som Tigern, tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela