Pelleskop-livet

Aprilskämt

Publicerad 2014-04-01 10:17:00 i Allmänt

Jag har fördrivit över en timme med att försöka installera ett eller annat program för ritning av träddiagram på datorn. GÅR ICKE!! En miljon olika filer finns att zippa upp, alla bara med en massa skum text. Grrrr. Om det inte vore så vidrigt så vore det ett aprilskämt.
 
Vad träddiagram är? Tja, träddiagram är en grej som vissa gillar att pyssla med, och som andra inte har en aning om. Så här:
 
 
 
En form av satslösning, kan man väl kalla det. Rätt roligt, fast lurigt ibland. Saker som "Jag ger Uno en kola" går bra, medan "Emedan den blide Uno här i kvarteret är en rar gosse vars sedan länge sjukliga moder nyligen har gått hädan ger jag, omtänksam som jag av födsel och ohejdad vana är, honom understundom en i mitt enkla tjälls rymliga kök och av färsk grädde kokt kola vars papper, om än silverfärgat och dessutom prassligt, även det är ätbart" är betydligt lurigare. Men det är då det blir SPORT!
 
Sport är det för övrigt även att Försöka Uthärda en bunt hundars ljudliga pip, skrik och understundom ylanden. Nu ger jag fanken i att försöka koncentrera mig på något "nyttigt" (se ovan) och försöker mig i stället på en promenad med Betty och Ying + Tigern. Kan bli intressant. Smågrishundarna Olle och Jazz GÅR bara inte att ta med, de får sitta hemma en stund. Färden går mot biblioteket eftersom jag har några Bücher som måste lämnas igen och bilden inte får köras på några dagar då en broms skall åtgärdas på ett eller annat sätt. Roligt nästan jämt, kan man säga.
 
Tack och lov för hemkörning av hundmat, kan man också säga i samma veva: på fredag får jag hem 30 kg färskfoder - ought to hold us for a while.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela