Pelleskop-livet

Sommartecken

Publicerad 2012-05-22 23:04:22 i Allmänt

Ärmlös klänning, flipflops och nymålade tånaglar har det varit idag. Allt tyder på sommar, utom färgen på mina ben. MIDVINTER!!! skriker de högljutt.


De här fantastiskt vackra tulpanerna har jag "ärvt" - en dam som sålde sin villa grävde upp lökar och delade ut åt dem som ville ha. Så de har liksom en historia, och är så tokvackra så de där vanliga stora gula och röda blafforna ser rent pinsamma ut.



Visst är de enastående!



När Jazz hade varit ute i trädgården ett tag kom han in, med tungan hängande ner till knäna, sörplade i sig litet vatten och slängde sig på ett svalt ställe. Jazz - inte i en solfläck! Typiskt sommartecken!



Husse klippte gräset för typ tre dagar sedan. Det märks inte.





Som sagt - det märks inte.



Sen sydde jag litet på en klänning också - min fjärde sommarklänning som är till ung. hälften klar. Den här ska ha ett blixtlås, tur att man har litet grejer undanlagda.



Eftersom jag behövde åka och handla hundmat bestämde jag mig för en springtur kring regementet - vi tog större delen av signalmilen, men vi ginade över ett hörn så det blev 8,5 km. Mest spring, men litet gå. Jag trodde det skulle vara jobbigt för Tigern, men efter en litet seg början kom han igång jättebra, rena lilla huskyn! Få se om jag kan hitta en sele som han trivs i - då kan han få dra han också! Olle var däremot mindre entusiastisk...



Fast Tigern blev jätteglad när han kom fram till parkeringen och fick se bilen - jätteglad så man måste pussa matten.

Nu ligger han här på rygg i min säng och är helt och hållet utslagen - tacka tusan för det, som de små trecentimetersbenen har fått jobba!

När jag kom uppför trappan till mitt sovrum möttes jag av anblicken av en Farlig Muräna:



Bettys valpbur som jag ska bära ner i källaren står kvar i övra hallen och där passar Jazz på att lägga sig på lur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela