Pelleskop-livet

Funderingar.

Publicerad 2012-01-20 11:31:44 i Allmänt

1. På natten händer det ibland, om det är kallt och ruggigt, att Tigger rullar ihop sig till en pälsplutt och att Betty lägger sig ovanpå, som en annan rund pälsplutt. Ibland ligger Betty underst. De ligger så exakt på varandra så det ser ut som när man har staplat mynt och jämkat och jämkat så stapeln blir alldeles slät. Och nu undrar jag: om man hade en staffe till - den skulle man få en ännu högre stapel då?
Re'n hör jag ropen i etern: -Sjuka, sjuka människa! Inte flera hundar!!
och jag skyndar mig att bedyra - fyra är maximåttet, fler än fyra blir det aldrig. Men tanken är intressant.

2. När jag ska sluta må som en ovanligt illamående räv? Diklofenak fungerade finfint på ryggen men passade uppenbarligen på att ställa till nåt tjyvens med magen. Nu kr*ks det hela natten och halva dagen och mås allmänt kymigt. Kanske tur i oturen att jullovet är litet långt.

3. Varför har Betty apelsinmarmelad på ryggen? Innebär detta att jag måste bada henne? Hur kommer hon i så fall att ställa sig till en sådan behandling?

4. När tänker Ying sluta fälla? Han har utvecklat ett märkligt mönster i sina fällningsperioder: vår/sommarfällningen är visserligen ymning men rätt sammanhängande, höst/vinterfällningen upphör ALDRIG och han ser allt ruggigare ut. Gamla uggla.

5. Ska jag tillåta Ying att sätta på sig sina doggles med en julduk faststoppad i huvudresåren samt Y-kalsonger på de nedre regionerna (med svansen utploppad genom gylfen) för att på detta sätt utrustad fara runt som Superhjälte? Jag vill ju inte hämma honom, men inte precis bli till alldeles allmänt åtlöje heller.

Kommentarer

Postat av: Marianne Hirvelä-Sjöblom

Publicerad 2012-01-20 13:56:18

Förlåt mig för en fråga till.... Hur har du gjort med Betty när det kliar så hemskt mycket i tänderna?? Jag läste vid ett tidigar inlägg att Betty var så mild när hon tar din hand/fingrar i sin mun, min valp vill bita mest hela tiden, ont gör det oxå och jag vet inte riktigt hur jag ska få henne att sluta bitas. Har provat en del saker men inget verkar funka...

Mvh

Marianne

Postat av: Malin Lindholm

Publicerad 2012-01-20 14:04:12

Lägg en liten heeler på toppen av hundhögen ;)

Postat av: Modern

Publicerad 2012-01-21 11:01:42

Skaffa genast "Omeprazol" magen ska inte behöva lida av att du har ont i ryggen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela