Pelleskop-livet

Aj.

Publicerad 2012-01-17 18:19:00 i Allmänt

Ända sedan förra måndagen har min rygg varit åt helskotta, i olika grader. Jag som är ett sådant måndagsexemplar har faktiskt inte haft just ryggont förr, inte mer än nån enstaka stund, efter nån enstaka lätt identifierad aktivitet. Men nu - ao min ao!!
Och just som det hade vänt och börjat bli drägligt råkade jag leta igenom en väska efter skojsiga hundsaker, hålla upp just en skojsig hundsak utan att notera Bettys ivriga blick och PANG - hundskruttan hoppar upp och snattar den och rycker min rygg i nån märklig, egentligen inte möjlig riktning.
Låt mig säga så här - det gjorde ont.
Nog därom.
I alla fall tog jag mig mycket stånk och stön och uff och puff in i bilen och så småningom ur bilen vid apoteket, där jag inköpte Diklofenak.
Före mig i apotekskön stod en mor med en så där åttaårig gosse och när de hade betalat hojtade ungen: -JAG VILL BÄRA LUSMEDLET!!!
-Shhh, sa mamman, och det skulle nog jag också ha gjort. Fast jag minns ju hur det var när man alltid alltid fick lusvarningslappar hem vid varje terminsstart, och vid ett par tillfällen även fick med några små ohyror. Suck.

Hur som helst - värktabletter intog i något för stor dos och hjälpte därvid hyfsat. Fast vila måste man.



Två små ljushuvuden är vi.

Kommentarer

Postat av: Mia & Addi

Publicerad 2012-01-17 19:34:23

Usch, ryggont är inte kul, å så spänner man sig för att det gör ont å får ännu ondare...

Diklofenak är bra tycker jag, men tipsar även om en sån el-värmemadrass man kan ha i sängen, det är gudomligt skönt att sträcka ut sin ömma kropp på en sån :-) Brukar finnas ganska billiga på Lidl, eller lite dyrare på andra ställen...En investering faktiskt ;-)

Postat av: Suvi

Publicerad 2012-01-17 19:46:11

Hellre ljushuvud än lushuvud!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela