Pelleskop-livet

Heute

Publicerad 2010-01-21 22:12:20 i Allmänt

(Äldsta barnet studerar tyska för fullt och därmed tänker jag på tyska. Tånnsit.)

1. Träning med Tigger och - Ying! På klubben. Ensektionsslalom, bara första pinnen för Ying men slanten har trillat ner. Sen studsar den iofs upp igen, men till slut så. Skall väl tyngdkraften verka även på ett kinesiskt mynt. Tigg tränar säkerhet i ingången och fart på återstående tre pinnar. Lagom långt för matte också... Vidare rutan, både full fart in i och att hitta mitten själv. Tiger alltså. Men Ying visar stort intresse han också och springer även han in. Får belöning och förstår inte varför, men än sen då? Och så litet allmän tävlingslydnad - Ying var SÅ entusiastisk!! Dessutom var han en farlig brukshund som bara ville bli belönad med bollkast och kamplek! Och fick pejfnatt och det hela. Nu kan man belöna med att jaga honom när han har nåt i munnen och sen avbryta med att han kommer. Förr var det bara jaga och sen hoppas på det bästa... 45 minuter senare, eller så.
2. Buspromenad med Jazz och Peppen. Kallt, sa de! I alla fall Jazz. Vi lekte på ödetomten (som dessvärre tänker bli bearbetad på nåt sätt) och tog sen en koppelpromenad. Söta o rara djur.
3. Skjutsa barnet från skola till träning. Med Pepp i bagaget för en träningsstund på förbjudna stället. En massa fotsteg och inkallning med ställande. Samt lek! Det är bra att träna på att leka på konstiga ställen - rackarns! vilket fokus man får!
4. Konståkning! Isdansarnas originaldans - jag gillar ju Shabalin/Domnina men det vete katten vad jag ska säga om deras utstyrsel idag. Pepparkaksgubbar med extra ormbunkar. Leder göromjallafall. Och slutligen herrarnas fria - alldeles för långa program, de flesta orkar inte hålla ångan uppe och jag hinner tappa intresset. Men: Plushenko vann alldeles välförtjänt - han är nog i bättre form än innan han slutade för fyra år sen. Åker liksom gladare, på nåt sätt. Sen, dessvärre, Lambiel. Bläh. Och så Joubert, som börjar bli småtrist. Min lille tjeckfavorit från igår, blott 19 bast, kom fyra - det var väl strålande att inte klappa ihop i långa? Di svenske förbigås med ännu djupare tystnad än igår - herr S gjorde sig illa på uppvärmningen så det må väl vara hänt men herr B bara åkte bort sig nåt så fullständigt. Vi får se vad SOK säger om detta...
Och just ja - på en särskild plats för sig, en hedersplats under dagen: GLEE!! Det började bäst och nu blir det bara bättre och bättre!

Kommentarer

Postat av: Suvi

Publicerad 2010-01-21 22:56:21

Jag har inte tittat på konståk men råkade visst flippra förbi just dina favoriter idag, jag kännerijennom på din beskrivning! Jag trodde de måste vara pausunderhållning just för utstyrselns skull.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela