Pelleskop-livet

The S-word

Publicerad 2010-02-04 21:35:24 i Allmänt

Jag vill inte ens säga det längre.
Lappvantar, var vad som drabbade oss idag. Och tydligen hade hållit på hela natten.
I morse tog jag Ying och Tigg till skogs och traskade en liiten runda. Det tog över en timme. Först kämpar Ying, det där vita når honom över huvudet, men han ger sig inte. Sen kommer jag kämpandes. Sist kommer Tigg, i kanjonen som har bildats. Jag måste hålla ögonen på honom så han inte dränks i nåt s-skred. Litar INTE på Yings färdigheter som lavinhund.
Flera gånger nästan dog vi av utmattning. Inte ens Ying orkar skutta i långa loppet; han promenerar i stället. Flåsande. Det är styrketräning det, för oss alla tre.
Sen gjorde jag en ruta åt Tigg innan vi for hem. Det gick bra.

På eftermiddagen var det dags att skjutsa minibarnet till träningen. Suck.
Pepp med och en promenad i vattenparken. Numera känd som s-parken.
Alltså - jag pulsade fram med sån där fast nederbörd till höfthöjd. DET var tungt!! Och Peppen orkade inte ens gå före och ploga, han gick efter i stället och försökte klättra på mina underben. Vi var tvungna att lägga oss och vila efter en halvtimme - trodde nästan att vi skulle få ge upp.

Till slut kom vi i alla fall tillbaka till bilen, fast då hade jag ganska ont i bröstkorgen. Trots att just hjärtat inte hade känts besvärligt under pulsningen. Och det gick ju över fort. Hm.

Jag gick in och fyllde en vattenskål åt Peppen; när jag kom ut till bilen igen drack jag upp halva innehållet själv först!

Några bilder blev det men nu säger datorn att den minsann inte märker att det finns nån kortläsare inkopplad.
Och jag orkar inte mucka. Jag orkar bara äta morötter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela