Pelleskop-livet

Spruttad

Publicerad 2009-11-15 10:29:25 i Allmänt

I torsdags morse fick vi så våra vaccinationer.
Själva sprutandet gick galant, inte ens jag svimmade eller kräktes.
Sen fick jag: ont i armen, ont i armhålan, en jätteröd kliande och värkande tennisboll på stickstället, hemsk huvudvärk, illamående...
Ingen hit alltså.
Men än har jag inte börjat gå baklänges, man får vara glad åt det lilla.
Nåväl, detta i kombination med regn och natt klockan tolv på dagen har gjort att så värstans med hunderi har det inte blivit.
Ying har bestämt att vår egen gräsmatta inte är riktigt hygiensk att sitta på men turligt nog har grannarna åkt till Egypten på ett par veckor så vi tränar på deras stenlagda gård.
Tigerns vittringsapportering går riktigt bra. Jag har lärt mig ett nytt knep för den träningen också, som jag ska ta itu med så snart jag har lokaliserat en lagom mängd lagom stora glasburkar.
Jazzen tycker livet är kasst utomhus - han vill bara ligga i en soffa och litet lojt leka jaga råttor under nån filt.
Peppar är faktiskt vädertåligare än man kan tro, så länge man är i någon form av rörelse störs han inte ens av ganska kraftig nederbörd. Vi tränar på inför träningstävlingen med goda förhoppningar. Lilla tävlingsjävulen i mig är pigg och nyter, trots vaccinationer och annalkande jul!
Slutligen en maning: akta er som ögat för ballerina pepparkaka. En vederstyggelse!

Kommentarer

Postat av: Suvi

Publicerad 2009-11-15 12:31:40

Tycker det är så härligt hur du beskriver hundarnas olika personligheter! Ibland tjatas det så mycket om att "en hund blir va man gör den till" att det låter som om man fått en lerklump att forma exakt som man vill och att lerklumpen/hunden inte har några egna egenskaper som man själv måste anpassa sig efter.



Hälsa alla herrarna från oss! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela