Pelleskop-livet

Full rulle!

Publicerad 2009-11-24 20:29:24 i Sprunget

Ikväll tog jag med mig Ying och Jazz på springtur i murrka skogen, alltså elljusspåret.
Hundarna hade selar och jag hade bälte o linor = DRAG!
Ying och jag hade på eftermiddagen läst senaste numret av Runner's World och Ying var förstås full av nya bra träningsidéer. Ett bastempo på 2,32 tycker han låter lagom för en gammal tant med hjärtproblem. Här och där lägger man sen in snabbare sträckor. Tycker Ying alltså.
Men hur som: IDAG sprang jag en hel kilometer i ett sträck!! Hurra!! Och visserligen kan man tycka att jag hade litet draghjälp, men å andra sidan så fick jag ibland själv dra och hoja på hundarna, och ibland fick de korn på nåt rådjur så jag fick lägga en enorm massa energi på att bara bromsa och hålla mig på benen så summa summarum tror jag att det gick på ett ut. En kilometer sprang jag. Gjorde jag. Jag tror jag är gladare för det än när jag sprang min första mil, i tidernas begynnelse.
Tidigare på aftonen var äldsta barnet ute och sprang med Peppar, han var hur förnöjd som helst sen. Äntligen nån som rör sig framåt med litet tempo! tyckte han, och det hade han rätt i. Även äldsta barnet var hur förnöjd som helst, P hade uppfört sig som ett veritabelt A-barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela