Pelleskop-livet

Hur bra är vi egentligen?!!

Publicerad 2012-09-30 18:35:16 i Tigger

Ja man frågar sig - hur HIMLA bra är vi egentligen, Tigern och jag?!!
 
Idag tog jag nämligen en promenix till klubben och kollade resultaten för igår; först vågade jag bara kika med liksom ett halvt öga (jag trodde det skulle stå att på 8:e plats kom den och den och sen kom ingen och sen kom ingen och sen kom ingen och SEN kom Tigern och jag med nästan minuspoäng och skämshatten på), men sen spärrade jag allt upp först det halva ögat och sen hela det andra också för:
 
Vi kom på 6:e plats, därmed 3 ekipage efter oss, och - tadaa! - vi hade gnott ihop 147 poäng!!! Ett runt och fint andrapris i stället för det nollprispå vilket jag hade bespetsat mig. Bara 13 små poäng från ett förstapris och därmed Lp2 - va?!!!
 
Så man frågar sig - om vi är så relativt bra när vi är så himla genomusla, hur bra måtte vi då icke vara när vi är BRA?
 
Eller rättare sagt frågar man sig: hur pass bra humör kan en domare vara på egentligen? (Till saken hör dessutom att Tigern tänkte bita sagda domare vid lottdragningen, och sen tänkte samma Tiger bita skrivaren när vi gick in på planen. Ibland lever man högt på att man inte har schäfer...)
 
Nåja, glad som en lärka blev jag förstås.
 
Tigern är också glad, för Minsta Barnet proppar honom full med popcorn. Och det kan han ju vara värd. Fritt följ i bröstsim, det kanske ger extra poäng.
 
 

Kommentarer

Postat av: Helen Bergström

Publicerad 2012-10-03 13:32:37

Grattis, så himla kul!

Jag sliter själv med att få nån som helst ordning på min russlare... Nu är hon förstås bara ett år, så allt hopp är kanske inte ute. Läraktig är hon, men även full av egna initiativ av varierande art!

Svar: Var glad för initiativen, du, det är dem man kan göra nåt av! Och ett år är rena barndomen för russlare, de mognar sent men håller också länge. Lycka till!
pelleskop.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela