Pelleskop-livet

Dagen idag

Publicerad 2011-05-31 00:36:09 i Allmänt

Hög tid att krypa ikull och sova, men några små noteringar blir det först.
1. Ying snattar skor. Hela tiden. Jag lägger ner otroliga summor på pedagogiska hundleksaker, bitvänliga hundleksaker, oerhört stimulerande hundleksaker - allt vad ni vill. Ying ägnar sig blott och bart åt skor. Idag hade han hela paret av Minsta Barnets leopardmönstrade plimsolls i munnen, burna i hälkappan. Det såg ut som om han hade fläckiga betar.
2. Tiger försöker snatta godis. Vi var ute i trädgården och slöade på en filt (tänk ändå vad det är underbart att ligga och smådåsa bort i lagom varm solvärme!) och jag hade med mig en påse hundgodis och en klicker, för litet tramsträning då och då. För säkerhets skulle placerade jag en hand över påsen när jag la mig och lekte katt i solen. Tigg försökte på alla sätt komma in i påsen. Till slut kröp han under min filt från fotänden, ålade fram under filten som en liten mullvad och försökte ta sig in i påsen underifrån. Sådan nit måste förstås belönas!
3. Jag hittade Neros gamla jätteapportbock i källaren. DET var en apportbock i Jazzens smak! Bilder följer, när orken dyker upp.
4. Jazz fick följa med på kursen ikväll, och agera "marsvin". Han var så duktig!!! Först värmde vi upp med litet agility innan kursen började och det var också jätteskojsigt. Sedan fick han visa litet schyssta freestyle-moves (obs! endast han, inte jag!), hur man kan forma fram saker med klicker och litet sånt. SÅÅÅ duktig och glad, och toksöt!!
5. Kvällspromenad med Tigg och Ying mellan halvnio och strax efter tio. Vilken underbar årstid!! Ljust fortfarande när vi kom in, och svalorna hiade runt. Ying höll på att bli galen på en katt som klättrade upp i ett träd. Otroligt vilka röstresurser han har - han varken skäller eller ylar, eller kanske båda två - vrålar, skulle man nog kunna kalla det.
6. Minsta Barnet provade de sista två konståkningsdräkterna hon kan komma i (obs! det är längden som är för knapp, inte bredden!) och var så vacker så både mamman och pappan nästan grät. Vi lurar på att bli svenska motsvarigheten till Amy Chua och TVINGA henne till en comeback!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela