Pelleskop-livet

Shopping

Publicerad 2013-03-25 13:18:19 i Allmänt

Jag for för att bunkra upp till veckans måltider - attans vad det är lätt att handla nuförtiden! Det är verkligen helt perfekt att bara äta väldigt få olika saker, jag behöver aldrig lägga någon energi på att fundera ut vad jag ska äta och shoppinglistan är ju liksom stående. Samma lika kan vara största lyckan ibland! Tur i oturen att jag aldrig har varit en sån där person som älskar mat och kan hålla på att planera måltider i det evinnerliga. Eller en sån som känner sig nödgad att varje dag lägga ut varje måltid på facebook... Men det är klart - i det sistnämnda fallet skulle jag bara kunna kopiera ett ev. inlägg från dag till dag. Om jag nu trodde att någon är intresserad av vad jag äter. Uppenbarligen tror folk sånt - men det är såna som blir raderade från min vän-lista. Three strikes - you're out är min facebook-policy. Tre saftiga grammatiska fel, eller tre långrandiga måltidsbeskrivningar, eller tre andra saker som jag retar mig på. Då trycker jag på un-friend-knappen och så kan alla fortsätta att vara glada.
 
I alla fall - på vägen dit for jag förbi vår alldeles nyöppnade Arken Zoo-filial; just idag öppnade den. Så jag svängde förstås inom en sväng för att se hur det såg ut och kanske göra några käcka klipp. Resultatet blev en grön boll som påstås vara oförstörbar (märkt "hyper-pet"), fem rejäla hundkex samt två påsar hundgodis. Eller: en påse lamm- och rissnittar (mycket nyttigare än de eviga leversnittarna) och en påse av nåt snajdigt hundfoder, lagom att användas som torrpärlor för klickerträning och den sortens.
 
Dessvärre var det många som tyckte att ny djuraffär innebär socialträningstillfälle för oerhört gapiga småhundar. Stort och "stenigt" som det var i lokalen ekade det bra från alla vrår och mitt huvud protesterade omedelbart.
 
Betyget för affären blir än så länge ett svagt G - ett ganska klent urval och rätt höga priser tycker jag. Men det kanske tar sig framöver. Personalen var i alla fall trevlig, om än en aning vimsig just idag - mycket nytt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela