Pelleskop-livet

Tant de choses à faire!

Publicerad 2013-04-22 14:22:23 i Allmänt

Jag tror jag blir galen - idag är nog i alla fall den Stora Dag då jag kommer att bomma en tenta. Tant pis, dårå.
Jag har så mycket fransk grammatik, semantik, syntax och annat merde (rent ut sagt) i huvudet så tankarna inte ens har nåt svängrum, knappt nåt livsrum.
Klart att det står stilla då!
 
Helgen var i alla fall treven, fast jäktig.
Igår var sötsura Ida här med Bettys pappa Nitro, vidare inträffade "valparna" Ozzy och Zac som numera är ett helt år gamla och inte precis några SMÅ underverk längre! Bara underverk, i största allmänhet. STÖRSTA. Jag är ganska kär, framför allt i Zac - han har en så positiv uppsyn, liksom. Vi hade sån väldig tur med vädret, det var alldeles varmt och soligt och vi behövde inte ha gummistövlar när vi ringtränade.
Alla hundar skötte sig bra, vi mattar gjorde så gott vi kunde i alla fall! -Nu blir de nog trötta, sa vi - och när dagens övningar var slut var det JAG som också somnade in helt stilla över min grammatikbok! Den där vårluften, och den där tentaläsningen...
 
Idag är det grått och kallt igen, men det regnar i alla fall inte (än) och det är något av en klang- och jubeldag ety Jazz idag har fått följa med på en vanlig, entimmas alla-för-en-promenad. Tassen ser normal ut nu och han stödjer ordentligt på den, men inomhus när han är sysslolös kan han hitta på att operera litet, tandgripligen, och därmed får han fortsätta att vara vår egen lilla trattkantarell. På promenaden lyckades han dessutom hamna on the receiving end av Yingens stolpbesök, så väl hemkomna dök Jazz och jag ner i badkaret för en omgång med varm dusch och schampo. Det var faktiskt på tiden - även om han inte hör till den värsta skaran geggamojjaröjare så var han ändå litet unken. Det blir ju inte så helt med hygienen under vinterhalvåret, när föremålet för de sanitära strävandena är en liten frusen pinne. Nu ligger han nerbäddad under en filt och snusar högst belåtet.
 
Här några bilder helt frankt norpade från idas blogg - hoppas hon inte blir arg och river mig i håret!
 
 
Pappa Nitro, Ida och lilla Bettan. Det blev litet mutter och fräs, för farsgubben betedde sig inte ALLDELES faderligt och Betty drar sig inte för att säga ifrån. Dessbättre!
 
 
"Vi som inte har några öron"
 
 
Titta! Öron!
 
 
Betty fnissfia ställer upp. Fina Zac (Sweet N' Sour's Blue Saint) med mattar i bakgrunden. Håll med om att han ser positiv ut!
 
Nix, slut med slöandet nu. Tvi vale vad jag är trött - det har varit alldeles för mycket nu ett tag. Men efter idag så är det faktiskt "lugnt" i tre veckor - sen är det två bamse-examinationer igen, en muntlig och en skriftlig. Som jag SKA börja med i god tid, men inte i morgon - då ska jag bara gå i skogen och slappa! Även om det ösregnar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela