Pelleskop-livet

Tagen!

Publicerad 2013-04-02 20:19:55 i Betty

Springturen alltså - tagen!
Precis på öret 4 km, men tro inte att vi sprang hela vägen, nejdå, vi tog det så nätt så nätt. Ultranätt, faktiskt, för vi gick en minut, sprang en minut. Utom på ett ställe där jag hamnade i nåt vansinnigt is-med-vatten-på-träsk, då blev det spring i 45 sekunder och gå i 1,15. Men annars så.
Härligt, var det!
Och Betty var duktig fast blev trött - inte för att springet som sådant tröttar henne, hon brukar ju lubba hej vilt lös i skogen under våra tvåtimmarsturer, men det här med stilla trav i kontrollerad form. Och alldeles ensam med matte! Sånt tar på en liten nubba, det gör det. Men glad var hon!
 
Och sen blev det 4 km till på kvällspromenaden med pojkarne, vilket tillsammans med förmiddagspromenaden gör totalt 13 km. Idag igen.
 
Som vanligt tänker jag - arma djur, de måste promenera för mycket! Eller - arma djur, de får inte tillräckligt med motion!
 
Hur tänker ni kring hundpromenerande och sånt?

Kommentarer

Postat av: Caroline & Zelda

Publicerad 2013-04-03 09:27:48

Här blir det, när vädret tillåter, 2-4km på fm och em samt kväll. Tidigt på morgonen är det trädgården samma inför natten om inte kvällspromenaden blivit senarelagd.
Är det regn eller kallt är vi ute Max 15 minuter. Hunden vägrar! Får dra henne runt ute och det känns inte snällt så hon får kissa och så i trädgården och rusa in igen under täcket där hon vill vara ca 6 månader per år.
Sommartid blir det cykling lite då och då. Springa lös gör hon bara med husse. Med matte är det gå fint i koppel som gäller. Springa med henne är omöjligt då jag inte kan springa så fort som hon vill och hon vägrar hålla mitt tempo. Intressekonflikt....
Hade jag haft tid hade jag gärna gjort lika mycket som du på mina rundor. Mina rundor tar som längst 40 minuter att gå, håller bra tempo iaf ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela