Pelleskop-livet

Chatt

Publicerad 2013-04-25 17:34:41 i Allmänt

Just nu håller jag faktiskt på och chattar med en Ytterst Framgångsrik Svensk Författare. Spännande, och snällt av vederbörande att ställa upp för en bunt litteraturstuderanden. Nog blir man sugen på att skriva Den Stora Svenska Episka Romanen själv, fast det stannar vid ett sug. Jag läste alldeles nyss nån siffra på hur stor andel av Rikets Befolkning som skriver för skrivbordslådan - det var ett oväntat stort nummer, men inte ens dit kan jag räkna mig. Jag skriver inte alls! Däremot säger jag ofta att jag SKA skriva just den där Stora Svenska Episka Romanen. Och få Nobelpris. (Allt för att slippa "jobba"...)
 
Nåväl, det är verkligen givande att få fråga en Riktig Författare om allting man undrar över och få såna "riktiga" svar.
 
För övrigt kan konstateras att LSD, som alltså inte var så lång, gjorde hundarna Trötta. Jättetrötta! De slocknade ungefär omgående och sen snusades det korsvis i hela huset. Och märkligt nog hade jag blivit pigg av promenaden i stället, så jag läste och läste och sen städade jag sovrummet och läste litet till. Och hängde tvätt och stoppade i mera tvätt, och mickaboerna orkade knappt röra sig ur fläcken, trots att mattebiten sprang kors och tvärs och upp och ner. När hände DET senast?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela