Pelleskop-livet

En sån dag!

Publicerad 2012-10-15 18:12:00 i Allmänt

Grått och plask när vi vaknade, grått och faktiskt uppehåll mitt på dagen, svart och ett nedra pölande just nu. Det känns verkligen som det är dags att gå i ide. Genast.
 
Men lunchpromenaden blev finfin, även om Ying försökte dra ikull mig på några hala stenhällar (antagligen för att jag skulle bryta benen och få hjärnskakning och därmed tvingas upphöra med mitt städdille. Om jag får säga vad jag tror).
 
 
 
Betty är ganska ryslig just nu. Det verkar som om hennes öron har vuxit igen. Och om jag till slut får nog och talar Ganska Hårda Ord till henne, då blir hela livet så gräsligt, tycker hon! Inte lätt att vara tonåring!
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har ånyo fått alldeles gräsliga problem med Jazzens kloklippning. Så har det varit av och till sedan han kom hit - först tog det trekvart att få klippa EN klo, sen blev det bättre. Sen blev han gräslig på att hugga (verkligen HUGGA, inga små nafs här inte), sen blev DET bättre. Ganska länge har han fått klorna klippta medan han ligger på rygg mellan mina ben och det har gått hyfsat - rätt mycket hot och dumheter, men det har gått. Men icke nu längre. Munkorg är ingen bra idé för då får han panik, skalar av sig munkorgen och hugger vilt omkring sig. Inte bra för vare sig honom eller mig. Idag bearbetade jag honom med kloslipen i stället. Först hotade han mycket, men sen blev han lugnare. Efter ett tag gäspade han stort och liksom darrigt - typiskt för att lugna ner sig. Klorna på framtassarna blev på detta sätt fint nerslipade, dem därbak behöver man inte bry sig så mycket om, för han gör så mycket rivstarter att han pedikyrerar sig själv. Nåja, vi får väl se hur länge det fungerar med slipandet... Sen vet jag inte vad jag ska hitta på för lösning...
 
 
Klätterträd är en av Tigerns (många) favoritsaker.
 
 
 
Betty gör sig söt. De där skorna jag har på mig, de får mig alltid att tänka på - DÅRHUS! Ett gammaldags. Det tycks mig som om de skulle passa finfint ihop med tvångströja.
 
 
Precis när vi hade kommit in började det ösregna igen och tigern somnade i denna märkliga position i soffan.
 
Sen gick vi upp och värmde oss i min säng (och läste tyska), då blev det mys på terriervis:
 
 
Och på pinschervis:
 
 
Tills det plötsligt var dags för middag och alla hundarna gjorde alla duktiga saker de kunde komma på för att kvickt få sin mat.
 
 
Parallellfot.
 
 
Skälla jättehögt.
 
 
Krypa in i buren och värma sig och inte bita de andra hundarna.
 
 
Se liten och luddig och hungrig ut.
 
Smask!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela