Pelleskop-livet

Ringracing.

Publicerad 2012-01-14 20:27:00 i Allmänt

Jag har ju glömt att berätta att Betty har varit på ringträning! Om det nu ska bli utställning av här på vårkanten så måste vi väl börja få åtminstone nån styrsla på loppisen! Hon är ju - dessbättre - glad och pigg och full av såväl energi och bus; så klart att man inte bara kan äntra ringen och se ut som en utställningshabitué då! Och så klart krävs det inte helt och hållet av en vappis heller, men det går ju litet smidigare om de har fått något slags träning åt det hållet innan, så inte såväl hund som matte går upp i limningen.

Hur som haver - nog märks det att det finns Goodstaffare bakom Betty - omgående förvandlades hon till lilla galopphästen. - Spring då matte, jag VET att vi kan springa om dem om du bara ANSTRÄNGER dig litet! Undan gick det, så matte nästan sögs ut i kurvorna... Men uppställningen gick riktigt bra för att vara första gången, och inte blev hon mycket störd av att där var fullt av andra hundar och människor och konstigt underlag osv. Jag tror hon tyckte det var riktigt skojigt, precis som hon tycker om nästan allting.
Efter en halvtimme bröt vi, medan det fortfarande var kul, och under den halvtimmen hann vi med två toapauser.
Men i bilen hem hördes inte så mycket som en suck från buren och väl hemkomna hade vi minnsann en alldeles korsögd liten Betty, som efter litet sjung och gnäll (typ trött småbarn) omedelbart slocknade och sen var ungefär som en säck potatis att flytta upp i sängen när det blev så dags.

Fortsättning följer så småningom, några till pass vill jag gärna ha i ryggen innan vi ger oss ut i verkligheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela