Pelleskop-livet

Litet vårstädning. Virtuell.

Publicerad 2012-01-09 11:11:02 i Allmänt

Tycker ni att det blev fint och/eller praktiskt med den här nya modellen på bloggen? Jag är själv ganska nöjd, det känns "rent i ögonen", och jag har fått åtminstone en indikation på att det går lättare att läsa i olika manicker nu. Vi hoppas på det bästa!
För övrigt är det ännu kallare idag - 10 grader. MINUS, alltså!
Allt känns liksom upphängt och nedsläppt - inte bara för att majoriteten av styrkan (den mänskliga) är tillbaka i Grottekvarnen, utan också - och kanske framför allt - för att Tour de Ski är slut!!
Nåja, Fedra är inte så dum hon heller...
Hundarna har börjat dagen med att skälla ut grannen Anders tills han gav dem kex, och sen fortsatte de med att skälla ut grannen Naim som dessvärre berättade att det har varit inbrott i ett hus nåt kvarter bort. Polisen hade varit och frågat honom om de hade sett nåt misstänkt, men det hade de inte.
Nåja - till alla inbrottstjyvars ledning vill jag meddela att detta hus så gott som aldrig står tomt och obevakat, och skulle det nån enstaka kvart, för mer blir det aldrig fråga om, vara människoövergivet så dväljes här ett gäng tjyvätande hundar. Så det så.
Ibland är det rätt praktiskt att vara en hemmagris.
Även så nu när man får små blänkare om alla möjliga bekanta som skall ut på solresor. Jag är faktiskt inte det minsta lilla avundsjuk. Mycket skönt, avundsjuka är en smärtsamma åkomma.
Nu ska jag dricka kaffe och passa på att läsa medan lillan tar en tupplur. Båda lillorna, förresten!

Kommentarer

Postat av: Malin Lindholm

Publicerad 2012-01-09 12:36:56

Hej



Dom blogg blev helt skum nu, men kan det vara för att jag har firefox ?



Hela översta på sidan består av en lång radda med månader bakåt. Måste scrolla långt ner för att se senaste inlägget...

Postat av: Malin Lindholm

Publicerad 2012-01-09 12:38:20

Alltså en lång lista med senaste inlägg (länkar), kategorier, arkiv. Klickar man på något så hamnat man ändå längst upp i listan - knasigt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela