Pelleskop-livet

Förkylt.

Publicerad 2012-01-04 19:05:23 i Allmänt

Det finns ingen som det är så synd om som om mig när jag är förkyld. Jag vill bara dö och döda och ligga i koma tills jag är bra igen. Vidrigt vidrigt är det, och till detta elände kommer förstås ett stort dåligt samvete för att man inte orkar allt man tycker att man borde.
Idag har jag strukit en bunt dukar och handdukar som jag stänkte igår. Sen var jag som en trasa själv.
I alla fall är det tur att jag inte är lagd åt det där uppfostra-valpen-med-stänkflaska-hållet - Betty tycker på sin höjd att vatten i ansiktet är litet intressant, om hon ens lägger märke till det.
För tillfället har hon för övrigt ansiktet fullt av havregrynsgröt. Hittills har vi hittat en enda människomatsak som Betty inte gillar - avokado. I övrigt älskar hon allt som människor äter, och hon talar om det också!
En dag frågade jag maken, som satt i köket, varför valpen skrek som en stucken gris.
-För att jag stoppade en bit av en apelsinklyfta i min egen mun, svarade maken torrt. Fast ganska belåtet, för maken till valp att ha röst har maken aldrig hört. Underbarnet, som sagt!
Nu har i alla fall äldsta barnet gömt korvbitar åt hundarna i två rum, så inte alldeles uttråkade är de längre. Inte alldeles svältfödda heller, vad än Tigger säger.











Och sen var det slut på lugnet:





Betty fick sitta hos sin husse ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela