Pelleskop-livet

Bits snart!

Publicerad 2012-01-13 18:00:49 i Allmänt

Jag tänkte lägga upp en film, men uppladdningen fungerar ICKE, vare sig till Youtube eller Vimeo. Vet nån månne vad det kan bero på? Brandväggen avaktiverad utan resultat, kan tilläggas.

I alla fall har vi idag promenerat i blåst och kyla.
Äldsta barnet och mellersta barnet tog Ying och Olle och traskade ut på 2,5 timmar - lata morsan tog Betty, Tigger och Jazz och åkte till ett lämpligt promenadställe. Sen knatade vi på i drygt en timme, ja alltså - med lösbus, och precis när vi nästan var tillbaka vid bilen började det snöstorma! Usch!!



Titta vad vi hittade! En Renault, ifall nån vill hämta reservdelar...

















Visst är det vackert?! Leve leksakskamerorna!!





Sitter och grunnar.



Ny torr snö på is = tokhalka!



När Betty sprang lös uppe på åsen, men de andra två var fjättrade pga älgförekomst, sprang det förbi en farbror nedanför oss, på stigen. Betty låste blicken på honom och stod alldeles stilla - man riktigt såg hur det snurrade och arbetade i det lilla runda huvudet. Och så plötsligt kom hon på det: springgubbe - då sticker man till matte, jättefort! Och så gjorde hon det, och fick förstås massor av den äckliga leverpannkakan som jag lagade häromdagen. Så roligt att se när de börjar fatta egna, riktiga beslut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela